top of page

החיים על פי גדס: סיור בתערוכות הבית

סיור בבית ליבלינג בעקבות חזונו של פטריק גדס לעיר תל אביב: משורשי החזון לעיר הגנים ההיסטורית, דרך עבודתו במרחבים נוספים בעולם ועד לשאלות התכנון של תל אביב היום. הסיור משלב אמנות, מחקר ומבט אל עתיד העיר.

החיים על פי גדס: סיור בתערוכות הבית
החיים על פי גדס: סיור בתערוכות הבית

זמן ומיקום | Time & Location

4 תאריכים נוספים

03 בינו׳ 2026, 12:00 – 13:15

תל אביב-יפו, אידלסון 29, תל אביב-יפו, ישראל

פרטים | Information

סיור בית ליבלינג בתערוכה "חי, צומח, עיר: 100 שנים לתוכנית גדס לעיר הגנים של תל אביב" עוקב אחר חזונו של פטריק גדס מהתוכנית ההיסטורית לעיר גנים ים תיכונית ועד לשאלות התכנון והפיתוח של תל אביב היום.

במהלך הסיור נתבונן בבית ליבלינג כבניין לשימור וכמרחב תצוגה חי, ונבחן כיצד שימושיו היומיומיים משתלבים באופן טבעי בתוך התערוכה. נעבור בין מסמכי התוכנית והדיאגרמות של גדס, צילומים עכשוויים של תל אביב ופרויקט המדמיין את עיר הגנים העתידית, עבודות מחקר וספרים, ופרשנויות של אמנים מרחבי העולם לעיר הגנים ולפרויקטים נוספים שתכנן גדס בעולם. נסיים בגג הבית, במבט אל קו הרקיע של תל אביב ואל עתיד החזון העירוני.

כרטיסים | Tickets

  • עלות

    ‏40.00 ‏₪

סך הכל

‏0.00 ‏₪

שיתוף

bottom of page